WAT DOEN WIJ?
 
 


 Homepage


ONZE
DAHLIA'S

 

ONZE DAHLIA KWEEK

DAHLIA VEREDELING

ONZE GEWONNEN PRIJZEN

WAT WIJ DOEN

DAHLIA
WERKZAAM HEDEN

CONTACT

OOIT BEGON HET ZO.... 

DIS- CLAIMER

 
 

 

 
 

Wij verzorgen lezingen over Dahlia's

WIJ ZIJ  GESTOPT MET LEZINGEN. GEZIEN MIJN GEZONDHEID BEN IK BLIJ DE TUIN NOG TE KUNNEN DOEN.

Op uw verzoek verzorgen wij een presentatie voor uw vereniging over dahlia's. Onze presentatie heet: "Van Dahliastek tot Dahlia-showbloem". Kort samen gevat vertellen wij u het gehele traject vanaf het planten tot en met het rooien en bewaren in de winteropslag.
Onze presentatie heeft gemiddeld een duur van 1,5 uur. Tijd is afhankelijk van uw vragen en uw inbreng. Na de pauze laten wij u nog meegenieten van een DVD over onze dahlia activiteiten. Indien u interesse heeft om ons een keer uit te nodigen?
 

Tuinbezoek.

Groepsafspraken.
Op afspraak verzorgen wij ook rondleidingen voor groepen. U krijgt dan een stuk voorlichting over het kweken van dahlia's. De tijd van het verblijf in tijd bepaalt u zelf. Afhankelijk van uw vragen en interesse wordt de tijd bepaald. De kosten voor groepen zijn 4,00 euro per persoon. Minimum bedrag is 20,00 euro. Na afloop kunnen we, onder het genot van koffie of thee met een lekkernij, nog gezellig op ons huisadres napraten.


Individuele bezoeken.
Iedere zaterdag, vanaf 1/2 juli tot 1 oktober, als de bloemen bloeien, is de tuin op zaterdagmorgen open van ongeveer 10.00 uur tot ongeveer 12.00 uur. Verder is bezoek mogelijk na een telefonische afspraak. 06-12745789.Toegang is gratis. Buiten de openingstijden, vind er ook huisverkoop plaats van snijbloemen. Als het bij ons uit komt, zijn wij ook bereid om een verse bos samen met- en voor u te snijden. Eventueel mag u zelf de bloemen uitkiezen.
 
Jaarlijkse open tuin in het laatste weekend van augustus.

In het laatste weekend van augustus hopen wij weer onze tuin open te stellen voor het publiek. Het weekend van augustus zijn wij open van 10 tot 17 uur.

Tijdens deze dagen kunt u weer kennismaken met onze nieuwe soorten. Zoals u weet kunt u uw keuzes maken in onze tuin. Ophalen is in oktober, rechtstreeks uit de tuin, uitsluitend na afspraak. Zet wel het rijnummer er even bij, dit voor een snelle en vlekkeloze afhandeling.

Voorjaar verkoop geschiedt uitsluitend na half februari, uitsluitend vanaf de website van deze pagina.

Wij wensen u een fijn dahlia jaar toe.

Familie Sturm en alle vrijwilligers.