DAHLIA SHOWS EN TENTOONSTELLINGEN

Home

Dahliakweek

Dahliaveredeling

Knollenverkoop

Dahliashows  & 
Tentoonstellingen

Gastenboek

Lezingen en Opentuindagen

Andere hobby's

Links

Mailcontact

Disclaimer

 

q

U zult begrijpen dat ik niet de enige dahliakweker in Nederland ben. Velen hebben zo'n zelfde passie als ik. Door het land heen worden door heel veel  enthousiastelingen, tentoonstellingen georganiseerd. Vanaf december 2012 is deze pagina operationeel. Hiermee hoop ik mijn vele volgers de mogelijkheid te bieden om ook eens een keer een dahliashow of tentoonstelling te bezoeken waar dan ook in Nederland. Dit biedt de kans voor de lezers welke iets verder van de provincie Zeeland vandaan wonen om ook eens een dahliatentoonstelling of kampioenschap te bezoeken.

a

Deze pagina verwijst naar alle dahlia shows van 2013. Zodra de organisatoren hun datums doorgeven zal ik deze hier plaatsen. 

Ga naar de shows van 2013.

.

  


In 2007 werd er voor de eerste keer in Zeeland een zo'n grote dahliashow georganiseerd bij bloemisterij Wisse in Heinkenszand. Volg de link naar deze mooie show. Zeeuwse dahliashow.

Mijn eerste dahliatentoonstellingen.

In 2005 deed ik voor de eerste keer mee aan een dahliashow. U kunt aanschouwen hoe het mij toen verging. 
1 Eerste prijsje in Utrecht was geen slecht start voor een beginneling. Een week later had ik een tweede prijs op het Nationaal Kampioenschap te Leiden.